hits

Motivasjon & fokus tilbake? + Hva motiverer meg?

Hei! Jeg kjenner endelig at motivasjonen min og fokuset mitt begynner å snike seg frem. Det er en utrolig deilig følelse, en mestrings følelse! Motivasjon er noe jeg synes spiller en stor rolle i hva man driver med, samme hva det skulle være. Uten motivasjon kommer man liksom ingen vei. Jeg har vært så lei av å ha gått rundt i en sirkel letende etter motivasjon. Heldigvis er både den og fokuset på vei tilbake. Dette kan nok være på grunn av at jeg har vært så syk lenge og endelig blitt frisk. Ting blir liksom alltid bedre. Ingenting er hvert fall bedre enn å bli frisk og kunne trene igjen! Trening gir meg så utrolig mye glede. 

Hva motiverer meg?

Tenkte også jeg kunne snakke litt om hva som motiverer meg. Jeg tror jeg oppbygger motivasjonen min ved å se fremover. Fremtiden bringer mange nye opplevelser og gleder. I det siste tror jeg at jeg har tenkt veldig kortsiktig og ikke tenkt på fremtiden som kommer. Dette kan ha vært en av grunnene til at jeg har følt meg umotivert. Jeg har liksom bare tatt for meg dag for dag. Som dere vet er jo dagene mine ikke de mest spennende nå som jeg ikke går på skole og er hjemmeværende. Det er så lite som skjer, men egentlig er det ikke det hvis jeg tenker langsiktig. Jeg vet at det er mye som venter meg litt lengre og langt frem i tid. Dette er spennende å tenke på! Det får meg til å jobbe enda hardere der jeg er nå og gir meg en gnist. Jeg gleder meg til sommeren. Jeg gleder meg til å begynne på skolen igjen. Jeg gleder meg til 18års dagen min. Det er så mye jeg egentlig gleder meg til, men jeg ikke tenker så mye på fordi det ikke skjer her og nå. Jeg skal også kanskje snart til Oslo og Spania, eller en av delene. Det gleder jeg meg hvert fall til. Den tingen som motiverer meg mest er nok tanken på å reise. Det beste jeg vet er å reise rundt, samme hvor. Jeg elsker å begi meg ut på nye eventyr og besøke nye og gamle plasser. Jeg er en person som ikke får ro i sjelen med mindre jeg flytter på meg og får forandring i livet. Alt i alt er det rett og slett fremtiden som motiverer meg og lysten til å oppnå store ting i livet!

Sliter du med motivasjon og fokus?

Til dere der ute som har vansker med motivasjon og fokus vil jeg bare dele noen ord. For det første, IKKE gi deg! Prøv å tenk på det positive og de tingene som gjør deg lykkelig. Det er en måte å vinne tilbake motivasjonen og fokuset på. Fokuser på det som kommer, ikke på det som går. Se fremover og gjør ditt beste her og nå. Det er det som betyr noe. Ikke tenk på alle de tingene du skulle ha gjort eller ikke skulle ha gjort. Tenk på at du kan gjøre det bedre neste gang. Hvis man forbedrer seg selv forbedrer man hele livet. I tillegg slipper man å tenke på alt det negative og de negative tankene. Hvordan? Hvis man da til neste gang faktisk gjør de tingene man skulle ha gjort og lar være å gjøre de tingene man ikke skulle ha gjort forsvinner jo alle de tankene om at man har gjort feil. Da er det ingenting å bekymre seg for og man føler seg mer motivert til å gjøre det igjen, fordi man får tilbake for det. Man får så mye igjen for hard arbeid og da blir ting litt lettere for seg. Fokuser på å mestre deg selv. Alt starter med oss selv som person. Selvom det kan være vanskelig og ta litt tid er det verdt strevet. Stå på videre alle sammen! Ønsker dere masse lykke til videre.

#motivasjon #fokus #fremtid #lykke #helse #inspirasjon #glede

Vi snakkes!
 

4 kommentarer

Lea K. Brænden

11.04.2017 kl.10:03

Bra innlegg!

Regine Ness Karlsen

12.04.2017 kl.19:32

Lea K. Brænden: Tusen takk!

Anonym

23.06.2017 kl.16:03

I would tapp that :3

Jessica Kristiansen

06.07.2017 kl.22:32

fysøren så flott du er!

Skriv en ny kommentar

Regine Ness Karlsen

Regine Ness Karlsen

18, Haugesund

Hei! Mitt navn er Regine Ness Karlsen og jeg er en 18 år gammel jente fra Karmøy/Haugesund. Jeg blogger om hverdagen min, trening, kosthold, bilder, mote og ellers om ting som faller meg inn. Håper at dere vil følge bloggen min videre fremover!

Kategorier

Arkiv