hits

VARDAFJELL VGS + HVORFOR SÅ LAT?

Da har jeg gjort mine valg for neste skole år. Ville egentlig søke på skoler i enten Stavanger eller Oslo, men foreldrene mine ville ikke la meg. Derfor måtte jeg endre på planene mine. Har nå søkt på Vardafjell, media & kommunikasjon. Ville heller egentlig ikke ha studiespesialisering, men dette eg nødvendig for meg i fremtiden om jeg velger å ville gå videre. Da får jeg også flere muligheter. Jeg får bare prøve å gjøre det beste utav det... Grunnen til at jeg velger media & kommunikasjon er fordi jeg vil ha et større spekter med kunnskap om media. Jeg driver jo blogg og andre sosiale medier som kommer godt overens med denne retningen. 

Jeg tenker å gå på Vardafjell i to år før jeg vil søke meg videre inn på en skole i Oslo til det siste året. Har uansett tenkt til å flytte til Oslo i nærmere fremtid for å jobbe videre med tingene jeg vil. I tillegg elsker jeg Oslo så hvorfor ikke komme seg dit man egentlig ønsker å bo? Dette vil selvfølgelig kreve mye arbeid og penger, men jeg får nokk til det jeg prøver på. Jeg har heldigvis masse tid på meg før jeg skal starte på skolen igjen til å tjene penger å jobbe med blogg & trening som hovedfokus. Det eneste jeg trenger nå er en jobb, men det er ikke like lett. 

Andre ting jeg har tenkt en del på er at jeg er altfor lat... Jeg føler at jeg ikke gjør alt jeg kan for å komme meg videre med ting. Treningen går som den går. Jeg holder trenings rutinene mine vedlike å trener når jeg skal. Søvnen min derimot vrenger seg litt. Har hatt problemer med å sove de siste ukene og det har ført til en konstant trøtthet og mangel på energien jeg trenger. Jeg prøver å få skikk på det, men det er ikke like lett. Som person trenger jeg mye søvn og om jeg ikke får det går ting i feil retning. Jeg prøver å sove 9 timer hver natt. Det klarer jeg så å si, men jeg sovner altfor sent. Det har sikkert mye å si med at jeg ikke går på skole og sitter mye i ro utenom trening. Jeg må jo ikke stå opp klokken 5-6 som jeg gjorde da jeg gikk på skole. Da kommer det jo naturlig å legge seg tidlig fordi man faktisk er trøtt å utslitt etter en lang dag med skole, trening og annet. Derfor synes jeg der er viktig at jeg må skaffe meg en jobb. Slik at jeg må stå opp tidligere en jeg gjør nå. 

Jeg gleder meg masse til vinterferien! Da skal jeg blandt annet til Skånevik med to venninner. Det blir deilig å komme seg litt bort fra hverdagen jeg har nå. Jeg ser frem til å slappe av, kanskje ta meg fri fra trening de dagene jeg er der og bare kose meg med venninnene mine i noen dager. 

NB:

Sjekk ut den siste YouTube videoen min: KLIKK HER!

Følg me på Instagram: KLIKK HER!

Vi snakkes!
 

10 kommentarer

lisarorvik

22.02.2017 kl.13:19

Så utrolig flink du er :)

Regine Ness Karlsen

22.02.2017 kl.13:19

lisarorvik: Tusen takk!

Liv Hege

22.02.2017 kl.14:11

Ønsker deg masse lykke til! Husk å ta valg som betyr noe for deg og ingen andre :-) Ville ha media jeg også, men snittet mitt var akkurat 0.1 under :-(

Regine Ness Karlsen

22.02.2017 kl.16:46

Liv Hege: Tusen takk! Åå så trist å høre ): Håper du finner utav det til slutt!

Victoria Larsen

22.02.2017 kl.15:15

Flink du er! :D

Regine Ness Karlsen

22.02.2017 kl.16:45

Victoria Larsen: Takk!

Ida Kristoffersen

22.02.2017 kl.18:58

Så spennende, kos deg i Skånevik! :)

Regine Ness Karlsen

22.02.2017 kl.19:31

Ida Kristoffersen: Takk så mye!

Evelin

22.02.2017 kl.21:57

så utrolig flink du er har vært på trening 3 dager på rad nå :D sykt tung time i dag, med step styrke og 10 x3 repitisjoner på hver av øvelsene markløft, Kneløft, Skulderløft, og bieceps, + 5 min step så de styrke repitisjonene 5 min step, osv. og armhemninger, og situps, og planken fyy så tungt trodde jeg skulle daue .. hvor trener du? er selv fra Karmøy :D bare du er fra haugesund men er jo ikke langt unna hehe :D

Regine Ness Karlsen

22.02.2017 kl.22:03

Evelin: Takk, likeså! Trener på Trimeriet og hjemme :D

Skriv en ny kommentar

Regine Ness Karlsen

Regine Ness Karlsen

18, Haugesund

Hei! Mitt navn er Regine Ness Karlsen og jeg er en 18 år gammel jente fra Karmøy/Haugesund. Jeg blogger om hverdagen min, trening, kosthold, bilder, mote og ellers om ting som faller meg inn. Håper at dere vil følge bloggen min videre fremover!

Kategorier

Arkiv