hits

All the way up - Topplisten & Trening

For det første er jeg superfornøyd med å ha ligget mellom 4-6. plass på topplisten i Haugesund helt fra jeg startet opp bloggen igjen! Tusen takk til alle som tar seg tid til å lese hva jeg skriver om. Om det ikke var folk som leste innleggene mine ville ikke blogging gitt mening for meg. Jeg vil nå ut til flest mulig og spre mine budskap, ideer, tanker om mye mer! Gleder meg til å se hvordan bloggen kommer til å gå videre fremover. Jeg har heldigvis mange ideer om hva jeg skal blogge om videre. Gled dere!

Over til noe litt annet. Trening. Hmmm, hvor skal jeg starte.. Før nyttår var alt et stort kaos. Hele livet mitt gikk på trynet da jeg begynte å mistrives på skolen enda mer enn jeg hadde gjort tidligere. Jeg nektet å trene på skolen. Jeg trente heller ikke hjemme slik jeg pleier. Det var fordi jeg var totalt utslitt både psykisk og fysisk. I tillegg til dette spiste jeg bare dritt mat. Noe som forurenset kroppen min og gjorde alt enda verre. Rørte sikkert ikke en eneste bit av noe sunt på evigheter. Kroppen min gikk fra en sunn og sterk kropp, til en usunn og svak en. Jeg hadde null motivasjon til å trene. Kondisen min forsvant, samt med  musklene jeg hadde bygget opp. Alt bare forsvant som om det aldri hadde vært der før. Dette var ikke bra! 

Heldigvis klarte jeg å komme meg på beina igjen etter at ferien hadde startet. Jeg kunne endelig puste igjen. Problemet da var med kostholdet mitt. Jeg hadde bare lyst på søtsaker... Massevis at det også. Selvfølgelig var det jo i tillegg rundt jul og nyttår. Noe som ikke gjorde kostholdet noe lettere.  Etter noen dager av ferien var gått begynte jeg å trene litt igjen. Det var ikke i nærheten av hvordan jeg trente før, men det var bedre enn ingenting. Kostholdet ble med en gang litt enklere da jeg fikk rørt litt på kroppen. Søtsuget minsket og jeg ble mer opptatt av å spise mat som gjorde kroppen min godt i sammenheng med trening. 

Etter nyttår som så å si er nå. Nå kjemper jeg meg tilbake til gamle rutiner og gamle matvaner. Jeg prøver også å trene opp den mentale styrken min. Før var jeg supersterk mentalt, men det forsvant under vanskelighetene jeg hadde gått gjennom. Heldigvis er jeg endelig på rett spor igjen!

Bildene nedenunder er fra i går. Trente litt rygg/armer fordi jeg legit ikke har noen muskler i armene lenger som dere sikkert ser. Hvor er bicepsen mon tro? Er heldigvis glad for at jeg fortsatt kan se antydninger til ryggmuskler :DD Jeg vurderer å lage en YouTube video/serie som følger meg gjennom trening, kosthold og motivasjon. Helt til jeg klarer å nå tilbake dit jeg var før. Legg gjerne igjen en kommentar om det høres ut som en godt ide. 

Takk for din oppmerksomhet! Vi snakkes.

Til og med lagt på meg så mye at jeg har fått pupper? Naicee. Haha, grunnen til at jeg sensurerer dette er fordi jeg er mindreårig. Pupper er jo egentlig bare fett, noe som finnes over hele kroppen. Jeg skjønner egentlig ikke at det er noe galt med slikt. Det er 2017. Det er en del av kroppen vi ble født med. Stopp seksualisering. Anyway.. Til dere som har noe imot slikt var jeg så snill å sensurere bildene for dere, you're welcome! #freethenipple 

#trening #gymshark #fitness #h&m #topplisten #youtube #hverdag #2017 #comeback


 

7 kommentarer

Victoria Larsen

11.01.2017 kl.16:01

Du er utrolig inspirerende! Det er vel fortjent. Flotte bilder :)

Regine Ness Karlsen

11.01.2017 kl.16:02

Victoria Larsen: Tusen takk!

morsmiddag

11.01.2017 kl.21:26

Forstår godt hva du mener med drittmat og hva det gjør med kroppen. Mat og fysisk aktivitet er utrolig viktig både for kropp og sjel.

spisogspar

11.01.2017 kl.22:06

Ja sunn mat og trening gjør underverker for både kropp og sjel :)

http://hevhodet.blogg.no/

12.01.2017 kl.06:02

Så kjekt å ligge på topplisten i Haugesund da :) Flotte bilder du deler :)

Seline

12.01.2017 kl.07:57

Så morsomt! :D Fin du er!

Celina

12.02.2017 kl.20:09

Flotte bilder du deler :)

Skriv en ny kommentar

Regine Ness Karlsen

Regine Ness Karlsen

18, Haugesund

Hei! Mitt navn er Regine Ness Karlsen og jeg er en 18 år gammel jente fra Karmøy/Haugesund. Jeg blogger om hverdagen min, trening, kosthold, bilder, mote og ellers om ting som faller meg inn. Håper at dere vil følge bloggen min videre fremover!

Kategorier

Arkiv