hits

Dagen i går aka cheap monday

Heisann!

I går sto jeg opp klokken ti og laget meg frokost. Frokosten bestod av 1 skive med avokado, tilsmakt med litt pepper og Himalaya salt. Dette er noe av det beste jeg vet. 1 glass vann. 1 Kopp med varmt vann blandet sammen med saften fra en halv sitron, 1 ss eplecider edikk og litt kanel. Denne drikken drikker jeg alltid om morgenen. Den gir en god start på dagen. Drikken styrker immunforsvaret og kontrollerer blodtrykket. Den balanserer pH-en i kroppen, hjelper med vekttap, klarner huden og har mange andre gode egenskaper. Prøver å gjøre det til en av mine morgenrutiner. Hvis jeg glemmer det kan den også drikkes om kvelden eller før leggetid. 

Noen timer senere måtte jeg på butikken for å kjøpe sminke servietter. Noe jeg alltid går tomt for. Hadde gått med samme sminken i to dager.. Det er ikke det beste for huden, men jeg kan være litt lat til tider. Etter at jeg hadde vært på butikken skulle jeg bort på HTG for å lever inn skole Macen og resten av bøkene mine. Det var ikke akkurat noe jeg gledet meg til å gjøre, men er glad for at jeg endelig er ferdig med det. 

Resten av dagen brukte jeg på å slappe av, blogge, spise og fikk inn en liten HIIT cardio økt. Har fortsatt sykt gangsperr etter en mage og bein økt jeg hadde på lørdag. Tror jeg skal kalle økten for "Syre overalt" :P Ettersom jeg hadde melkesyre gjennom så å si hele økten, hørte på "syre musikk" for å få litt ekstra motivasjon når jeg løftet tungt og drakk en NOCCO BCAA. Drikken inneholder amino syrer og vitaminer som er gunstige under trening. I tillegg smaker den super godt. Drakk den med smak av jordbær/rabarbra. Den er uten koffein. Grunnen til at jeg ikke drakk den med koffein er fordi jeg drikker en del kaffe. Derfor prøver jeg å kutte ned på unødvendig inntak av koffein fra annet. Før treningen hadde jeg også tatt PWO som inneholdt koffein så jeg trengte ikke noe mer en det for å si det sånn. 

Kommer nokk til å legge ut et innlegg med alle øvelsene, musikk tips og kan godt nyte trenings økten med en kald BCAA. Denne økten gir deg garantert gangsperr i noen dager fremover så det er lurt å hvile godt minst en eller to dager etterpå. Økten er super effektiv om man løfter tungt og har pauser på ca 1 min. #mat #mandag #diverse #trening #tips #sunn #2017 #fitness #chill

Vi snakkes!

3 kommentarer

Sandra Marie

10.01.2017 kl.02:13

så flink:)

Laila Monica Nikolaisen

10.01.2017 kl.02:41

JEG ER IKKE SINNSYK!!!

Dina

10.01.2017 kl.18:09

Wow "kjempeflink"....en blogg som 1000 andre her :P du er sykt digg lsm

Skriv en ny kommentar

Regine Ness Karlsen

Regine Ness Karlsen

18, Haugesund

Hei! Mitt navn er Regine Ness Karlsen og jeg er en 18 år gammel jente fra Karmøy/Haugesund. Jeg blogger om hverdagen min, trening, kosthold, bilder, mote og ellers om ting som faller meg inn. Håper at dere vil følge bloggen min videre fremover!

Kategorier

Arkiv